VMZINC tetőfedés rendszerek

VMZINC tetőfedés rendszerek

Cégünk széles választékát kínálja a  VM Zinc tetőfedő rendszereknek, valamint kiegészítő elemeknek, melyek köz- és lakóépületek építése és felújítása során jó és tartós megoldást jelentenek. a rendszer tulajdonságai: tartós, hajlítható, rugalmas, esztétikus és elegáns.

Állókorcos tetőfedés

Az állokorc lehet egyszeres és kettős állókorc. Az előprofilozó gépek használata jelentősen lecsökkenti a kivitelezési időt.

Struktúrális tetők

Építési rendszer, melynek elemei a Zinc plusból készülő állókorcos tetőszerkezet, valamint a merev ásványgyapot szigetelés acél, fa vagy beton tartószerkezeteken.

Kompakt tető

A kompakt, vagy meleg tető nem szellőzik az aljzat alatt. Ideális megoldás a régi vagy új épületeknél, valamint olyan épületek fedésénél, ahol nagyon magas páratartalom.

A konstruktív meleg tető építészeti rendszer, áthatoló keresztirányú rögzítések nélkül készül, amelyek egyesítik: Zinc plus állókorcos fedést, FOAMGLAS cellás üvegszigetelést, acél aljzaton.

A horgannyal készített meleg tető egyik legfontosabb alkotó eleme a Zinc plus (szabadalmaztatott termék). A horgany belső felületét 60 mikron vastagságú, kemencében ráégetett lakkréteg védi, amely különösen ellenálló a korrózióval szemben. Zinc plus állókorcos fedés speciális rögzítéssel történik.

Felületi kiképzés : natúr Zinc plus / QUARTZ-ZINC / ANTHRA-ZINC / és PIGMENTO felületben megrendelés alapján megvásárolható.

ADEKA tető

Az Adeka egy kis elemes tetőfedésre és homlokzatburkolásra alkalmas rendszer QUARTZ-ZINC és ANTHRA-ZINC felülettel. Az Adeka egyesíti magában a korszerű, esztétikus megjelenést és a könnyű felszerelés előnyét a VMZINC hagyományos minőségével és tartósságával. Az Adeka egy komplett rendszer, különböző előregyártott kiegészítőkkel. Alkalmazható minden 25% (15°) –nál nagyobb hajlásszögű tetők esetén.
Az Adeka ideális megoldás bármilyen méretű sík tetőfelületre. Kevesebb, mint 10 db Adeka elem szükséges 1 m2 tetőfelületre, könnyű felszerelni (nincs szükség különleges gépekre) és gyors a kivitelezési idő.

Delta VMZINC

Polietilén anyag, kiálló csonka kúpos felület. A tetőfedési munka közben is védi a az aljzatszerkezetet a nedvességtől, megakadályozza a horgany közvetlen kapcsolatát a nem kompatibilis aljzatokkal. (pl.: rétegelt lemez, egyes fafajták),

vmzinc tetőfedés