Rheinzink paneles rendszerek

RHEINZINK PANELES RENDSZEREK HOMLOKZATRA

SF 25 Csap/Hornyos panel vízszintes fektetéssel

Különösen nagy előnye a csap/hornyos panelnek, hogy tengelytávolsága 200-300 mm és fugaszélessége 0-30 mm között szabadon megválasztható. A fektetési irányok rugalmasságának köszönhetően (vízszintes, függőleges, átlós) a csap/hornyos panel a tervezők alkotói elképzeléseinek megvalósítására különlegesen nagy játékteret biztosít.Változó formájú idomok optimálisan burkolhatóak vele. Pl.: Felújításoknál vagy utólagos hőszigeteléseknél rövid idő alatt minőségi megoldás készíthető vele.

H 25 Horizontális panel

A horizontális panel megjelenésében hasonlít a csap/hornyos panelhez és nagyban emlékeztet az elődjére a fa homlokzatburkolatokra.  Kétoldalon egy-egy szél-elem közé kerülnek az elemek a 20 mm-es fugákkal egy speciális RHEINZINK-szerelőprofil segítségével indirekt módon rögzítésre. Hőtágulás következtében fellépő hosszváltozásokat ez a rendszer minden további nélkül fel tud venni.

ST 40 Vízorros panel

Az árnyékfuga nélküli, fogazott felületi megjelenésnek köszönhetően a vízorros panel nagyon egyedi homlokzatburkolati rendszer. A fény és árnyék hatására az egyedien kiképzett panel felületén izgalmas fényhatások és markáns kontúrok alakulnak ki. A profilok pontos előregyártásával, a panel pontos meghatározásával optimális és gazdaságos szerelést tesz lehetővé.

SP-Line homlokzati rendszer

A RHEINZINK-SP-Line a már bevált RHEINZINK-homlokzatburkolati rendszerek legújabb fejlesztésű változata, mely gazdaságos és rendkívül hosszú élettartamú alternatívát kínál a széles körben
elterjedt fa, műkő illetve műanyag anyagú – általában kevésbé tartós – burkolatokkal szemben. Ez a komplett rendszer, amely egyetlen alapprofilból és csupán néhány előregyártott csatlakozó elemből áll, lehetőséget nyújt a kivitelezőnek a gyors és gazdaságos szerelésre. A RHEINZINK-re jellemző modern megjelenésű és esztétikus rendszer egyszerűen illeszthető bármely épület külső héjalásába.

rheinzink korcolt rendszer