Lindab Protectline tetőbiztonsági rendszer

Lindab Protectline Tetőbiztonsági rendszer

A Lindab teljes körű tető biztonságtechnikai rendszert fejlesztett ki. A rendszer egyrészt a télen a tetőről lecsúszó hótömeget akadályozzák meg (csöves hófogók, hórácsok), másrészt a tetőn illetve magas falon folyó munka és közlekedés (tetőjárda, fali- és tetőlétra) biztonságosabbá tételét nyújtják, hiszen a bádogosok, kéményseprők, ingatlan-karbantartók gyakran megfordulnak a tetőn esőben, hóban és szélben. A Lindab nagy hangsúlyt fektet olyan új rögzítési módszerek kifejlesztésére, amelyek a tetőre történő felszerelést megkönnyítik, és hatékonyabbá teszik, hiszen a felszerelésnek is biztonságban kell megtörténnie.

A Tetőbiztonsági rendszer elemeinek felületvédelme alap esetben 275 g/m2 mennyiségű tűzihorganyzás, amely garantálja az időtállóságot. A festett változat tovább fokozza a tartósságot.

A Lindab Protectline rendszer úgy lett kifejlesztve, hogy mindenfajta Lindab tetőfedéshez (trapézlemez, cserepeslemez, korcolt síklemez, szendvicspanel) kiválóan illeszkedjen, biztosítson megfelelő teherbírást, vízzáróságot, tartósságot.​

A Lindab tetőbiztonsági rendszer egyaránt alkalmas lakóházak, középületek és ipari csarnokok esetében is.

A rendszer 6 különböző standard színben választható és igény esetén bármilyen egyedi színben is rendelhető

lindab protectline