Mapeplan PVC/TPO vízszigetelés

MAPEPLAN PVC/TPO vízszigetelő lemezek

MAPEPLAN® az új vonal a szintetikus vízszigetelőlemez gyártásban – az egyedülálló „multi-extrudálási” technológiának köszönhetően – hosszú élettartamú, nagy teljesítményű PVC-P és TPO/FPO lemezek előállítására.
A MAPEPLAN® lemezek egyik legfontosabb tulajdonsága a kimagaslóan jó megmunkálhatóság és hegeszthetőség.
A forrólevegős hegesztés egy valós kötést hoz létre a molekulaláncok között, amely ellenállóvá teszi a szigetelést a víz áthatolásával és mechanikai igénybevételekkel szemben.

Mapeplan M

Lágy PVC lemez nagy ellenállású poliészter szövet hordozóréteggel. Mechanikusan rögzített membrán rendszerek kültéri tetőszerkezetekhez. A Mapeplan M UV-álló és nagyszerűen ellenáll a legkülönbözőbb időjárási viszontagságoknak.

Mapeplan B

Lágy PVC lemez kiváló mérettartó üvegszövet hordozóréteggel Alkalmas a leterhelt és tetőkertes rendszerekhez A Mapeplan B UV-álló, valamint megfelelő védelmet nyújt a mikrobiológiai támadások ellen és áthatolhatatlan a gyökerek számára.

Mapeplan TM

Flexibilis poliolefin (FPO/TPO) lemez nagy ellenállású poliészter szövet hordozóréteggel. Mechanikusan rögzített, felületvédelem nélküli rendszer. A MAPEPLAN T M egy fázisban történő többrétegű gyártási folyamat során készül, és a belső hordozóréteg beillesztéséhez nem szükséges előlaminálás. A felső réteg alapszíne Smart White (fehér), az alsó rétegé fekete. A Mapeplan T M UV-álló és rendkívül ellenáll a különböző időjárási körülményeknek.

Mapeplan TB

Flexibilis poliolefin (FPO/TPO) lemez kiváló mérettartó üvegszövet hordozóréteggel. Alkalmas a leterhelt és tetőkertes rendszerekhez A MAPEPLAN T B egy fázisban történő többrétegű gyártási folyamat során készül, és a belső hordozóréteg beillesztéséhez nem szükséges előlaminálás. A felső réteg alapszíne Smart White (fehér), az alsó rétegé fekete. A Mapeplan T B UV-álló, valamint megfelelő védelmet nyújt a mikrobiológiai támadások ellen és áthatolhatatlan a gyökerek számára.

Mapeplan TAF

Flexibilis poliolefin (FPO/TPO) lemez kiváló mérettartó üvegszövet hordozóréteggel, filc hátoldallal (300 gr/m2 szőtt-nemszőtt poliészter). A ragasztott rendszerek a megfelelő Mapei ragasztókkal alkalmasak leterhelő réteg nélküli rögzítésre. Nem kompatibilis felületekre is felszerelhetők. A MAPEPLAN T Af egy fázisban történő többrétegű gyártási folyamat során készül, és a belső hordozóréteg beillesztéséhez nem szükséges előlaminálás. A felső réteg alapszíne Smart White (fehér), az alsó rétegé fekete. A Mapeplan T Af UV-álló és rendkívül ellenálló a különböző környezeti hatásokkal szemben.

Mapeplan M