VMZINC homlokzatburkolati rendszerek

VMZINC HOMLOKZATBURKOLATI RENDSZEREK

A VMZINC széles skálát kínál speciális rendszerekből, előre gyártott elemekkel, amelyek teljesen felöltöztetik a homlokzatot, legyen szó akár új vagy felújítandó, szolgáltató, vagy akár lakóépületekről.

EGYSZERES ÁLLÓKORC

Az egyszeres állókorcos rendszer homlokzati alkalmazáshoz használandó. Megjelenése feszes és szabályos. A homlokzatburkoló elemeket az állókorc kialakítással a panelek teljes hosszában egymásba akasztjuk.

SIDING.X

Összetéveszthetetlen karakter minden épületnek!

BEAKASZTÓS PROFIL

Fa aljzatra rögzíthető burkolati rendszer,egymásba akasztható korccal készült, hosszanti irányú fugázással.

SINUS HULLÁMPROFIL

A rendszer homlokzatburkolati termékcsalád tagja (átszellőztetett homlokzatburkolat). Ez az önhordó rendszer könnyen kivitelezhető nem folyamatos aljzatszerkezetekre. A Sinus hullámprofilok fém vázszerkezetre vannak szerelve, ami közvetlenül a teherhordó falszerkezetre van beépítve. A Sinus hullámpaneleken a fény és árnyék játéka a legkülönfélébb hatásokat kelti.

ADEKA HOMLOKZAT

A Adeka egy innovatív, szabadalmazott homlokzati rendszer, melynek alapját az előre kiképzett elemek alkotják QUARTZ-ZINC, ANTHRA-ZINC és PIGMENTO felülettel, egyedi kiegészítő elemek alkalmazása mellett. Ez az ötletes, egyszerűen telepíthető rendszer lehetővé teszi az időjárásnak való hosszú távú ellenálló-képességet. A Adeka ideális megoldás bármilyen méretű sík homlokzathoz. Nem egészen 10db Adeka elemre van szükség 1 m2 beborítására, miközben a Adeka könnyű szerelhetősége (gépi eszközökre nincs szükség) gyors kivitelezési időt tesz lehetővé.

HORIZONTÁLIS PANELEK

A horizontális homlokzatburkoló paneljait fa vagy fémanyagú tartóvázra szerelik. A rendszer vízszintesen zsalusan egymásra takaró panelekből áll, amelyeket a teherhordó hátszerkezethez rögzítenek. Történeti előképe a zsalus takarású deszkaburkolat.

A rendszert úgy tervezték, hogy a hőszigetelésnek és az átszellőztető légrésnek is legyen helye.

A panelek könnyen illeszkednek egymáshoz, így gyorsan és egyszerűen szerelhetők

MOZAIK

Az egyedi és innovatív rendszer különlegesen esztétikus kialakítású, a modulok négyzet vagy téglalap alakúak. Az intelligens hajlításoknak köszönhetően pontos illesztések alakíthatók ki, miközben a rögzítőcsavarok tökéletesen láthatatlanok maradnak.

COMPOSITE

A Composite egy többrétegű lemez, amely áll egyrészről két darab 0,5 mm-es vastagságú, hőeljárással ragasztott cinklemezből, másrészről egy ásványi anyaggal dúsított polietilén magból, az optimalizált tűzállóság érdekében. Gyártása az Alcoa Architecture Products bevált technológiája alapján történik.

A VMZINC, minőségét, esztétikumát és tartósságát, valamint a kompozit merevségét és simaságát egyesítve a Composite segítségével egyedi homlokzati építészeti megoldások érhetők el.

vmzinc homlokzat