Bauder PVC/TPO vízszigetelés

BAUDER PVC/TPO vízszigetelő lemezek

Az ipari épületek és csarnokok építése során a könnyűszerkezetes tetők vízszigetelésének gyakran csak átlagos követelményeknek kell megfelelnie. Ilyen esetekre ajánljuk PVC-P alapú rendszereinket. A Bauder THERMOFOL és THERMOPLAN lemezekkel kialakítható egy rétegű vízszigetelés megfelel az általános követelményrendszereknek. A lemezek új építésnél és felújításnál egyaránt alkalmazhatók és megbízható fektetést tesznek lehetővé.

Bauder THERMOFOL M

A BauderTHERMOFOL M 1,5-2,0 mm vastagságban készülő, szintetikus szövettel megerősített, kizárólag mechanikusan rögzíthető műanyag tetőszigetelő lemez.

Bauder THERMOFOL U

A BauderTHERMOFOL U 1,5-2,4 mm vastagságban készülő, szintetikus szövettel megerősített univerzális tetőszigetelő lemez. Gyökérállósága FLL szerinti, rendelkezik mikroorganizmusok elleni védelemmel is. Alkalmas szabadon fektetett, mechanikusan vagy leterheléssel rögíztett szélszívásbiztos tetőrendszerekhez.

Bauder THERMOPLAN T

A BauderTHERMOPLAN T 15/18/20 1,5-2,0 mm vastagságban készülő, szintetikus szövettel megerősített műanyag tetőszigetelő lemez. A szöveterősítés méret-stabilitást, valamint az alkalmazáshoz pontosan illeszkedő szakadási nyúlást kölcsönöz a lemeznek.

Bauder THERMOFIN

A BauderTHERMOFIN tetőszigetelő lemezek mechanikus rögzítés és kavicsterhelés esetén is alkalmazhatók.
A lemezek széles hegesztési tartományban biztonságosan és egyszerűen hegeszthetők.
AZ FPO-PP alapanyagnak köszönhetően remek ökológiai tulajdonságokkal rendelkeznek: lágyítószerektől, nehézfémektől, klórtól és egyéb más halogénektől mentesek.

Bauder Thermofol