Prefa táblalemezek, szalagok, egyéb kiegészítők

PREFA TÁBLALEMEZEK, SZALAGOK, EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK

Ismerje meg a PREFA széles termékválasztékát és találja meg a házához az ideális tetőt és homlokzatot. Tökéletes új építéshez és felújításhoz! A PREFA a függő ereszcsatornáktól a négyszögszelvényű lefolyó csövekig minden kiegészítőjével együtt megtalálható a Stílus Bádog -nál.

SZÍNES ALUMÍNIUMSZALAGOK

A PREFA alumínium szalagok és lemezek jól formálható alumíniumötvözetből készülnek. A könnyű és biztonságos megmunkálásért – ideális oromzat- és vápakiképezésekhez, kémény- és tetőtéri ablakok kereteihez, valamint padlásablak-borításokhoz, stb. De homlokzatoknál is (pl. ablakpárkányoknál és szegleteknél) alkalmazzák a PREFA alumínium szalagokat és lemezeket.

A széles körű színválasztéknak köszönhetően mindig megtalálhatja a kiváló kinézethez illő árnyalatot – elsősorban a PREFA festékbevonatú ereszcsatornáival kombinálva. A bevonat Coil-Coating eljárással készül, és tartós védelmet nyújt az időjárással szemben. Egyébként a bevált PREFA hosszú élettartamú tetőhöz is vannak kiegészítő szalagok és lemezek a szükséges lakkminőségben.

Fontos: Az eltérő lakkminőség és korcolási tulajdonságok miatt feltétlenül kerülni kell a szalagok és lemezek keverését más színes alumíniumszalagokkal. Vápákat, oromzat-, kémény-, tetőtéri szegélyeket, stb. csak NEM PREFA tetők esetén szabad előállítani színes alumíniumszalagokból.

TERMÉKEK:

PREFA ALUMÍNIUMSZALAG, NATÚR ALUMÍNIUM

PREFA SZÍNES ALUMÍNIUMLEMEZ

PREFA ALUMÍNIUMLEMEZ – TÁBLALEMEZ

PREFA PERFORÁLT LEMEZ (Ø 5 mm-es kereklyukú perforációval)

PREFA HOMLOKZATBURKOLATI KIEGÉSZÍTŐ SZALAG

Prefa raktárkészlettel rendelkezünk
Prefa lemez